Keresés a blogon

Pirított kelkáposzta dióval és málnás balzsamecettel

Mar 5th, 2008 by Ízbolygó | 0

Ízpróbálkozás! A kelkáposzta leves káposztájának maradékából készítettem ezt a finomságot. Nem főztem ki a lelkét, csupán pirítottam dióolajon, málna-dió kombináció pedig remekül egészítette ki a kelkáposzta kicsit kesernyés ízét. Igazán diétás fogás kerekedett belőle!

Hozzávalók:
25 dkg kelkáposzta
1 marék dió
1 ek dióolaj
1 ek málnás balzsamecet

frissen őrölt bors

A káposztát falatnyi darabokra vágom és dióolajon lefedve megpárolom. Sózom, frissen őrölt borssal megszórom, majd tálaláskor csepegtetek rá málnás balzsamecetet.

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007