Keresés a blogon

Ismét egy ipari édesség:
Csokoládé fondant angol krémmel

Oct 13th, 2007 by Ízbolygó | 0

Őszintén megvallom, tegnap a créme brulée-vel ez a csoki fondant is hazajött velünk. Már alig vártam, hogy megebédeljünk és megkóstolhassam. A dobozt felbontva 2 kicsi doboz angol krémet és 2 formadobozban (később is használható!) rejtőző csoki fondant találtam. Nagyon tetszett a kivitele, alant meg is tekinthető. Maga a fondant egy sűrű csokis puding, az angol krémet pedig egy híg madártejhez tudnám hasonlítani. Az összetevők között csupán egyetlen E-betűst találtam: az emulgeálószer szójalecitin (E322), amit viszont a szervezet teljes egészében hasznosít, így nem számít veszélyesnek.

Ezt is a Szega Camambert Kft. importálja és forgalmazza kis hazánkban.

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007