Keresés a blogon

SOK KICSI 2014

Nov 16th, 2014 by Ízbolygó | 0

“Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon,
egy világot mentettél meg.
Választhatsz jól, és választhatsz rosszul.
Amiben most élünk, egy átmeneti állapot.
Mindenki, mindenki ellen.
És nagyon sokan kerülnek olyan helyzetben,
hogy érzik nincs belőle kiút.
Pedig van !
Egyénileg kell megtenned, amiért születtél,
be kell töltened a jobbik szerepedet.
Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve,
mások felé jót sugározni.
Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz,
utólag kiderülhet, hogy jó…..

Szepes Mária

Immáron hatodik esztendeje hirdetjük meg Karácsony előtt a Sok kicsi akciót, melynek keretén belül 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Idei támogatottunk az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány lesz.

Az idei évben egy TITKOKKAL MEGTŰZDELT felajánlásunk lesz a Gerbeaud-val.

2015. telén nyit a Gerbeaud és az Onyx új egysége Budán a második kerületben. A Gábor Áron út és az Orló u. sarkán található villában a csapat az igazi házias ízeket szeretné előtérbe helyezni. A célközönség a budai családok és üzletemberek, akik kíváncsiak a finom ízekre, elegáns és otthonos hangulatra.

A kávéház részen reggelit, ebédet, süteményt és délutáni snack-eket lehet fogyasztani, míg az étterem részen ebédet és vacsorát kínálunk. A sütemények és fagylalt szerelmeseire is gondoltunk. Ugyanazokat a finomságokat kínáljuk helyben fogyasztásra és elvitelre is, mint az anyaüzletben, de kiegészítjük a házi kedvencekkel is a kínálatot. A projekt és a név még titkos, de az idei évben lehull a lepel!

A FELAJÁNLÁS pedig: egy közös vacsora az új budai helyszínen és egy Ízbolygó gasztro-csomag 30.000 Ft értékben.

Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programját tesszük közzé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 18-án 15 h-tól ejtjük meg ügyvéd jelenlétében, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A céges nyereményeket – ellenkező egyeztetés kivételével – 2015. március 31-ig kérjük átvenni.

További részletek a lebonyolításról itt olvashatóak.

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007