Keresés a blogon

Best of 2008

Jan 23rd, 2009 by Ízbolygó | 0

Sütiboltosoktól kaptam a felkérést, hogy írjam meg, mi is az az 5 dolog, ami emlékezetessé tette az elmúlt esztendőt. 2008 fordulatos, történésekben gazdag esztendő volt.:-)

Így hát, mivel történésekben nem volt hiány, komoly nehézséget jelent kiemelnem csak 5 dolgot, de azért igyekszem…
1. Humán oldal: Rengeteg emberrel ismerkedtem meg. Szerintem annyival, mint az előző két esztendőben összesen! Vannak közöttük civilek és gasztro-őrültek is:-) Meg borőrültek is:-) Igaz barátságokat is köszönhetek az Ízbolygónak, remélem idén ez a tendencia folytatódik majd! GBT rulez! Nagyszerű érzés megtapasztalni azt, hogy egy hobbi kapcsán mennyi ismeretség/barátság jön létre ill. hogy mennyi kedvességet, szeretet kap az ember a blogoláson keresztül. Ez nagyon jó! És a család, aki annyit ad. Pöttyöm, az apukája, a szüleink, a rokonok. Sok-sok emlékezetes, szép pillanat.

2. Heimann receptverseny: hatalmas élmény és mega-meló volt, pedig az utolsó napokig kicsit be is voltunk ijedve, mennyire nem jöttek a receptek. De aztán beindult a lavina és végül 81 pályázó 173 receptje közül mazsoláztuk ki a győzteseket, akikkel egy vacsora keretében jókat ettünk-ittunk-beszélgettünk-nótáztunk, amolyan szekszárdi módra.
3. Tavasszal kaptam egy fényképezőgépet és nagyon, de nagyon szeretem! De még mindig csak ismerkedünk…. Pedig már szeretném megtanulni minden csínját-bínját. Két nyári kedvenc pillanat Pöttyömről:

4. új munka. Erről már elejtettem pár megjegyzést. Nagyon szeretem és nem győzök elég hálás lenni a Sorsnak, hogy elém sodorta ezt a lehetőséget. Sok munkával jár és néha nagyon nehéz is, de nagyon sokat ad. Lelkileg. És a tudat, hogy ezeknek a Manóknak hozzájárulhatok a boldog és egészséges gyermekkorához, mindig új erőket mozgósít bennem.
5. És rengeteg pillanatfelvétel, ami beégetődött az agyamba. A tavasz, ahogy egyik pillanatról a másikra kipattan a zöld, ahogy a madarak énekelnek a fákon reggelente, születésnapok, nagy családi összejövetelek, nyár, illatok, főzések, borozások, babaillat, “gumihusi”, nagy nevetések (sokszor röhögések) barátokkal, fenyőillat, a Karácsony…. És őszi kora reggel, ahogy felhajtottunk a Völgy-hídra és a híd fele még párában úszott. Le sem kell hunynom a szemen, úgy is látom magam előtt….

Nagyon nehéz 5 dolgot kiemelnem… Mindenesetre a 3-sal igyekszem idén is a legszebb pillanatokat elcsípni:-) Hogy ne csak a fejemben legyenek meg.

Megkérdezném a blogszülinapos Kicsi Vú-t, Mammát, DoctorPeppert, Gabojszát, Gourmandulát, Beatbullt, a frissen költözött Cserkét, Piszkét, Tintaleves Esztert, Zsófit, Zsuzsát, Csokiparányt, Millie-t, Nektek mik voltak a legemlékezetesebb pillanataitok 2008-ban? Ha van kedvetek, időtök, ihletetek nyíljatok meg ez ügyben:-)

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007