Keresés a blogon

Itt a vége, fuss el véle – Sok kicsi sokadszor

Nov 30th, 2009 by Ízbolygó | 0

Ismét egy remek kezdeményezés, amiben legnagyobb örömömre én is részt vállalhatok. Nemis, Chili és Fakanál kigondoltak valami igazán klassz dolgot. 15 gasztroblogger és 15 cég felajánlást tett (hogy ki-mit, az oldalon olvasható). Ezekre a felajánlásokra lehet december 1 és 14. között 1000 Ft-os sorsjegyeket venni, megjelölve, melyik felajánlás is érdekli a jelentkezőt. Aztán 18-án következik a mindent eldöntő sorsolás. A befolyt összeggel a Gyerkemétkeztetési Alapítványt támogatjuk, hogy a nehezebb sorsú csöppségek tányérjára is kerüljön étel.

Sereghajtóként pedig megismertetném az Ízbolygó&Co. felajánlását. Tehát:

Borkedvelők, borisszák figyelem!
A blogon eddig is libling volt a bor, így a bor, most is a program (sav)gerincét adja.
A jövő év elején, egy előre egyeztetett napon szívesen látunk két főt Budapest melletti hajlékunkban egy vacsorára, ahol megtapasztalhatják a vendégek, hogy télen is lehet grillezni (nem is akárhogy!). Mindezt egybekötjük két borkóstolóval, amit Heimann Zoltán és Sz.Kis László tartanak, bemutatva a Heimann és a Kerkaborum borokat, néhány újdonsággal kiegészítve.
Mindezt megfejeljük pár gasztroajándékkal az Ízbolygóról ill. egy-egy borösszeállítással az említett borászatoktól.
Gyermekkergetéssel, fürdetéssel, büfiztetéssel tudjuk színesíteni még a programot.:-)

Kattints a sokkicsire, vegyél sorsjegyet és ha a Fortuna melléd áll egy remek eszemiszomon vehetsz részt jó (borász)társaság és finom borok kíséretében!

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007