Keresés a blogon

Körkérdés!
Csülök pékné – a hétvégék befutója

Jan 11th, 2008 by Ízbolygó | 0

Közeledik a hétvége és ezzel együtt az a (számomra kicsit megmosolyogtató tény is), hogy főzhetek bármit, trendi csilu-milu kaját, vagy hagyományos pörköltet, egyik sem élvez olyan netes keresletet, mint a “Csülök pékné módra“. Hogy eddig, hányan nézték meg összesen nem tudom, azonban minden hétvégén a lista elején ez ácsorog, mint a legnagyobb látogatottságot élvező poszt:-) De az első háromban mindig benne van!

Ez mind erősíti ama véleményem, hogy
– egyrészt manapság az emberek egyre nagyobb számban nyúlnak az internethez (google), ha valamit (akár receptet) keresnek,
– másrészt (és ezt néha én is hajlamos vagyok elfelejteni), hogy az egyszerűbb ételeknek is van jogosultsága felkerülni a blogra!
Sőt!
Így van ez a babakonyhás ételekkel is, amit -restellem- manapság kicsit szintén háttérbe szorítottam, pedig igény erre is volna, hiszen a kisgyermekes barátnőim egyfolytában noszogatnak… De ugye Pötty már mindent fogyaszt, úgyhogy ez a vonal (lustaságom miatt) manapság háttérbe szorult. Ez akár lehetne gasztrofogadalom is:-)

Nem tudom, nálatok kedves bloggertársaim mi a legnagyobb látogatottságnak örvendő étel/poszt, van-e egyáltalán ilyen adatotok, mindenesetre, ha van, szívesen venném, ha megosztanátok e helyen komment formájában. Kíváncsi volnék, mit “eszik a nép!”

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007