Keresés a blogon

Licit és Szemem Fénye

Oct 27th, 2007 by Ízbolygó | 0

Nemisbéka hirdette meg a blogszületésnapi licitet, ugyanis (aki esetleg nem tudná) a Domestic Goddess nevű gasztroblogja immáron 2 éves lett! Ezúton is gratulálok!
Az ünnep okán Nemisbéka összeállított 3 ajándékcsomagot, amikre licitálni lehetett, a befolyt pénzek kedvezményezettjeiként pedig 3 alapítványt jelölt meg. Mint nyertes licitáló, én ezt a csomagot kaptam, tele mindenféle földi jóval:

Az általam felajánlott összeget a Szemem Fénye Alapítvány kapta, akiket korábban nem ismertem, de az oldalukat megtekintve úgy éreztem: Nekik szívesen!
Az alapítványt Gyura Barbara, egy pécsi édesanya hozta létre, 20 hónaposan elveszített kicsi fia, Nail emlékére. Az alapítvány célja, hogy sorstárs beteg gyermekeken, családjukon és a gyermekellátó egészségügyi intézményeken segít, valamint a “meg nem gyógyított” gyermekek emlékét ápolja. Nail emléke – egy gyönyörű valósággá vált, egy olyan álom kezdetévé, amely a Szemem Fénye – A Beteg Gyermekekért Alapítvány munkásságában hatalmas szellemi örökséget képvisel.

És, hogy a bloglátogatók figyelmét rájuk irányítsam, a jobb oldalon az idei év végéig folyamatosan szerepelni fog a bannerük.

A Szemem Fénye Alapítványról bővebben:
Adatok
Üzemanyag akció
Adó 1%
Támogatói oldal (webshop a jó ügyért)
ReményKék (céljuk egy hospice ház felépítése gyermekeknek)

Segítsünk, hogy segíthessenek!

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007