Keresés a blogon

Pakkot kaptam!

May 8th, 2008 by Ízbolygó | 0

Hogy ma micsoda meglepetésben volt részem!!! Pakkot kaptam! Utoljára az egyetem alatt volt ilyesmiben részem! Egy kedves olvasóm, N küldte nekem. Kapcsolatunk az ipari crème brûlèe-s postommal vette kezdetét. Akkor küldtem is neki ebből a nasiból, ami ahhoz képest, hogy ipari, egész finom és nincs is telenyomva mindenféle rémségekkel. Mondjuk a csomagnak kalandos útja volt, hiába adtam fel gyorspostával, mivel N külföldön él és nem volt egyszerű megszereznie az ottani postától:-) De minden jó, ha a vége jó, úgyhogy a végén csak eljutott hozzá a madártejjel és crème brûlèevel teli doboz. És most N is küldött nekem egy csomagot, telis-teli sokkal értékesebb dolgokkal! Volt benne csodaszép házi tészta, fantasztikus illatú őrölt paprika (édes és erős is!), egy meditációs cd Szepes Máriától. No meg egy kedves levél.

Remélem, nem haragszik meg, ha kiemelek belőle egy pár mondatot:

“…Amit küldök nem nagy “durranás” csak pusztán egy kis figyelmesség… add hozzá talán azt, hogy szívből küldöm. Szepes Mária biztosan nem ismeretlen név számodra, bár nem tudom apró gyerek mellett mennyi időd jut főzés, háztartás, stb. egy kis nyugira… ezért gondoltam,hogy talán szívesen meghallgatnád ezt a “meditációt”. Mária néni beszél, én leggyakrabban bealszom rá:-)) de nagyon jó!…”

Kedves N!
Nagyon örültem a csomagnak, leginkább a levelednek, hogy hallottam Rólad! Szepes Máriával nagyon betaláltál, sok könyvét olvastam (még a Pötyösöket is, csak azokat korábban:-))) és nagyon szeretem! Esténként fogom hallgatni, hogy én is bealudjak rá. Állítólag Mária néni is ebben mélyült el elalvás előtt. Szóval ez remek ajándék! A paprika is csúcsminőség (bár ehhez inkább Pötty apukája ért), az illata pedig…hmmm! Pöttynek a tészta már szárazon is elnyerte a tetszését, biztos vagyok benne, hogy egy jó húslevesben is imádni fogja!
Drága N! Nagyon szépen köszönjük a pakkot! És köszönöm, hogy hűségesen olvasod a blogot!
Blogüdvözlettel, Ízbolygó

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007