Keresés a blogon

Sta-poszt
(-tisztika és -féta)

Aug 28th, 2008 by Ízbolygó | 0

Na ez már tiszta ujjgyakorlat a képek szerkesztgetése után. Az volt a legdurvábban időigényes a VKF szervezési dolgai közül. De nézzük a statisztikát!

A XVIII-ik fordulón, ami “Különleges túrósok” címet viselte összesen 65 blogger indult 98 recepttel. Ennek nagyon örülök, hisz ez azt mutatja, sok túrót eszünk és szeretjük a túrós kajákat! TÚRÓ forevör! (Zárójelbe kívánkozik a témát nem az Országos TEJ Terméktanács szponzorálta és a TEJ lobby sem áll a dolog mögött..)

A receptek túlnyomó többsége (62%) tehéntúrót tartalmaz, de voltak akik ricottát (21%), juhtúrót (11%) avagy rizs-/kölesúrót avagy tofut alkalmaztak.

És végül, de nem utolsó sorban a staféta átadását is megejteném itt és most. A VKF! XIX. fordulójának kitalálási, kihirdetési, megszervezési, összegzési jogát ezennel Doctorpeppernek átadom! És most taps-taps-taps!!! Kívánom, neki, hogy legalább olyan nagy örömet leljen ebben a játékban, mint én, mert anélkül ugye mivégre. És magunknak, hogy a hölgy igazán érdekes témával rukkoljon elő, de napokon belül, különben odaadom másnak!:-)))) Nem áááám… Szóval hajrá-hajrá! Mi pedig várjuk szépen a téma meghirdetését.

A túrós forduló résztvevőinek pedig köszönöm, hogy erre jártak, olvasták, főzték, fotózták, írták és posztolták a remekebbnél remekebb túrós recepteket!

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007