Keresés a blogon

Bor, mámor… Bénye – Menü

Aug 6th, 2010 by Ízbolygó | 0

Ebéd menü:
Tejfölös vargánya leves
Zöldséges bárányragu dödöllével
Vega: Puliszka paradicsom lekvárral, zöldfűszeres gomolyahabbal (a képen gomolyakrémmel)

Vacsora menü:
Fátyolhájban sült báránykolbász grillen sütve
Aszalt paradicsommal és kapribogyóval töltött csirkemell grillen sütve
Köret: zöldséges kuszkusz

Desszert:
Magita kocka a Zemplén kincseiből

Mindez a Béres Birtokon kóstolható. Várunk Benneteket egyéb programokkal is! Gajdos együttes, főzőcskézés gyerekeknek, táncház, koktélok…

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007