Keresés a blogon

ÍZbolygó: ez-az

Dec 1st, 2010 by Ízbolygó | 0

Csupa-csupa közérdekű az ÍZbolygóról!

1. Elindult a SOK KICSI! Ha pénzzel nem is tudtok hozzájárulni, kérlek terjesszétek, vigyétek hírét, hogy minél több, nyomorban élő kisgyermeknek és családjaiknak lehessen szebb a karácsony! Hogy hogyan tudtok sorsjegyhez és ezzel esélyhez jutni a fantasztikus nyeremények megszerzésére, erről itt olvashattok!
A felajánlásom :
két személyes ÍZbolygó-vacsora és borkóstoló Villányban, a Sauska Pincészetben a pincészet tulajdonosainak részvételével, akik bemutatják a birtokot és a borokat a szerencsés nyerteseknek!

2. Megjelent a Blikk Nők Konyha decemberi száma, benne izgalmas ÍZbolygó-receptekkel, amiket gyerekekkel is el tudtok készíteni!

3. Hírlevél: ha szeretnél hétről-hétre izgalmas receptekkel, technikákkal és alapanyagokkal megismerkedni, iratkozz fel a hírlevelünkre! Itt a jobb oldalon megteheted!

4. Facebook: a Facebookon pedig szintén érdemes regisztrálni, hiszen az egy sokkal interaktívabb-pörgősebb felület, mint a blog. Rengeteg info, receptek, olvasmányok és JÁTÉKOK! Karácsonyi, adventi, rengeteg ÍZbolygós ajándékkal. Gyertek-gyertek!

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007