Keresés a blogon

SOK KICSI – 2012

Nov 28th, 2012 by Ízbolygó | 0

Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon,
egy világot mentettél meg.
Választhatsz jól, és választhatsz rosszul.
Amiben most élünk, egy átmeneti állapot.
Mindenki, mindenki ellen.
És nagyon sokan kerülnek olyan helyzetben,
hogy érzik nincs belőle kiút.
Pedig van !
Egyénileg kell megtenned, amiért születtél,
be kell töltened a jobbik szerepedet.
Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve,
mások felé jót sugározni.
Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz,
utólag kiderülhet, hogy jó…..

Szepes Mária

Immáron negyedik alkalommal indítjuk útjára a Sok kicsi akciót, mely idén is nehézsorsú, krízishelyzetben lévő gyermekeken és családjaikon igyekszik segíteni az Age of Hope Alapítvány támogatásával. A támogatás tárgyadomány, jórészt élelmiszer formájában jut el a rászorulókhoz.

Hogy vehetsz részt a játékban? Itt megtalálod!

Minden nap eszembe jut, milyen kegyelt állapotban élek. Gyönyörű, egészséges gyermekeim vannak, van mit ennünk, van hol álomra hajtsuk a fejünket. Az idei év nehéz, de csak azért, hogy fejlődjek általa. A nehézségek mellett pedig nem lehet nem észrevenni azt a rengeteg jó, boldog, örömteli pillanatot, eseményeket, melyeket kapok. Hálás vagyok azért is, hogy segíthetek. A magam, a magunk módján.

A kezdetektől fogva a felajánlásaim mindig közösek voltak. Úgy gondolom, így még komplexebb, még teljesebb az élmény, amelyhez jut a nyertes. Legyen szó borról, mely az ételt kíséri, édességről, amely az étkezést zárja. Az idei évben is közös ajándékot eszeltünk ki. Mégpedig hárman!

A felajánlást a Gere Birtok, a SzerecsenDió és jómagam, az Ízbolygó tesszük.

A szerencsés nyertest szeretettel várjuk egy fantasztikus kétszemélyes vacsorára! A vacsora közben Gere Andi borkóstolót tart majd nekünk, mesél a birtokról és a csodaszép és finom boraikról. A vacsorát pedig jómagam készítem a szerencséseknek. A csodaszép helyszínt a SzerecsenDió biztosítja. És hogy ne csak az élménnyel távozzon a nyertesünk, egy 6 palackoból alló Gere borválogatást és egy Ízbolygó gourmet csomagot ajánlunk fel.

A vacsora helyszíne: Szerecsendió, a GasztroTér:

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007