Keresés a blogon

Sok kicsi 2013 – a felajánlás!

Nov 26th, 2013 by Ízbolygó | 0

“Tombolt a vihar, és több ezer tengeri csillagot mosott partra a tenger. Észrevettem, hogy egy gyönyörű kislány egyenként felszedegette, és kétségbeesetten igyekezett visszadobálni őket a tengerbe. Nem értettem. Ha csak néhányat menthet meg, mi értelme az egésznek? Rám nézett, és azt mondta:
– Annak az egynek igenis számít!”

Immáron ötödik esztendeje hirdetjük meg Karácsony előtt a Sok kicsi akciót, melynek keretén belül 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Idei támogatottunk az Ételt az életért Alapítvány lesz, róluk bővebben itt olvashattok.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is valami komplex dologban gondolkodtam, olyanban, ahol a bor és étel harmóniája áll a középpontban.

A Drop Shop, a kedvenc borbárom, melynek fő varázserejét a sok esetben máshol nem is fellelhető fantasztikus borokon, champagne-okon kívül a tulajdonos, Hébenstreit Ádám személye adja. Sok szakértőt, borászt, borkedvelőt hallottam már az elmúlt években borokról beszélni, de Ádám egyedülálló közöttük. Titka talán abban rejlik, hogy rendkívül széleskörű, megalapozott tudását, mint egy showman adja elő, hol családi anedoktákkal, hol izgalmas adatokkal fűszerezve, így a champagne/bor már nem csupán egy termék, hanem egy élő dologgá válik, melynek múltja, jelene és jövője van. Idén Ádámmal közösen eszeltünk ki Nektek valamit!

Íme a Drop Shoppal közös felajánlásunk:

A szerencsés nyertest nagy-nagy szeretettel várjuk egy kétszemélyes ínyenc (bor)vacsorára. A vacsorát Ádám által összeállított fantasztikus borsor kíséri majd, melyekről természetesen beszélni is fog (sokat), én pedig közben főzni fogok (sokfélét). A vacsora mellett szeretném megajándékozni a kedves nyertest a hamarosan megjelenő Konyhatündér-képző című szakácskönyvemmel, melyben rengeteg receptet és ínyenc tippeket találhattok, hogy a konyhai alapok elsajátítása mellett merjétek továbbvinni a recepteket.

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007