Keresés a blogon

Visszatérés JÁTÉKkal!

Jul 22nd, 2011 by Ízbolygó | 0

Több, mint egy hónap telt el az előző bejegyzésem óta. Ez alatt az idő alatt (ill. ezt megelőzően is) rengeteg minden történt. Csupa-csupa olyan dolog, aminek jönnie kellett. Meg kellett, hogy történjen. Meg kellett, hogy éljük. Tapasztalni kellett. Most azonban visszatekintve azt érezem: bár sok fájdalommal járt, de gazdagabb lettem általa. A konyhai ténykedések persze nem szüneteltek, lekvárfronton is nagyon komoly sztorik születtek, szóval jönnek majd a receptek is, előbb azonban, hogy az entrée hatásos legyen: JÁTÉK!

A Coke Club és az Ízbolygó közös játékot hirdet a mai nappal. Nagyon-nagyon tetszik a törekvés, hogy a Coke Club és az azon belül működő étterem és annak dolgozói fontosnak tartják, hogy az odalátogatókat minél magasabb színvonalon szolgálja ki. Változatos, klassz étlappal várják a betérő vendégeket és az enteriőr is nagyon cool! Fiatalos, modern, világos, dizájnbútorokkal. Bejön.

A jövő héttől 4 héten át GASZTROBLOGGER MENÜT is kóstolhattok ott! Hétfőtől-vasárnapig éppen Ízbolygósat. No és a JÁTÉK!

A játék alapvetően a Facebookon zajlik. A facebook.com/izbolygo-n a JÁTÉK fülre kattintva egy kérdésre kell válaszolnotok és a helyesen válaszolók között KÉT NYERTEST is kihúzunk júl.28-án!

A nyeremény pedig:
2×2 fő részére július 29-ére:
– egész napos strandbelépő
– este 7-kor vacsora Ízbolygóval a Coke Club éttermében
– VIP jegyek az esti bulira.

És hogy legyen hozzá valami Ízbolygós is, összeállítottunk 2 ajándékcsomagot is, melyet megtömtünk mindenféle földi jóval!

A játékot itt találod!

Nem fészbúkkerek figyelmébe!
Dobj egy e-mailt az izbolygo@gmail.com

címre, a Tárgy mezőbe írd: COKE CLUB játék. Elküldjük Neked a kérdést, amire vissza kell küldened a helyes választ.

Gyertek játszani, vacsorázzunk-bulizzunk együtt!

Itt szólhatsz hozzá


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Creative Commons License
© Ízbolygó est.2007